Suntem o echipa tânără, cu experiență în toată gama de amenajari interioare și exterioare. Fie că e vorba de mici renovări sau lucrari complexe de design, amenajări și execuție, iți stăm cu plăcere la dispoziție, la orice oră, cu echipele noastre de muncitori calificați.

Firma noastră execută servicii complete de amenajări interioare și exterioare, design, renovări și reparații, finisaje pentru apartamente, case, vile, spații comerciale, birouri, instalații electrice, termice și sanitare, precum și servicii de mentenanță.

Amenajari interioare – finisaje, renovări, tencuieli interioare, zugrăveli, placări pereți și plafoane gips-carton (rigips), placari gresie și faianță, parchet, izolații fonice și termice, montat uși, execuție mobilier, servicii de design etc.

Amenajări exterioare – tencuieli exterioare, tencuieli decorative, termoizolații, montaj pavele etc.

Serviciile noatre includ pe lângă lucrarile propriu-zise de amenajări, suport tehnic pentru diversele probleme care apar in lucrarile de amenajare, servicii de design și arhitectură, procurarea și consultanța în alegerea materialelor, transportul gratuit al materialelor necesare, pregătirea zonei de lucru, debarasarea molozului si gunoaielor rezultate, cât și curățarea spațiilor după execuția lucrărilor.

Tarifarea lucrărilor se face transparent, in funcție de metraj, pentru fiecare tip de lucrare in parte, conform devizelor de execuție, astfel incât să știi exact cât te costă lucrarea și ce servicii sunt incluse. Valoarea serviciilor se eșalonează pe tipuri de lucrări și termene de execuție. Prețurile se negociază in funcție de tipul de lucrări, complexitatea acestora și termenele de execuție.

Datorită experienței lucrătorilor noștri, termenele de execuție sunt rapide și clar stabilite de la inceputul lucrării. De asemenea, fiecare lucrare beneficiază de garanție, in funcție de natura lucrărilor executate, de la 6 luni la 2 ani.

Daca dorești o estimare rapidă a costurilor lucrărilor de amenajari, te rugăm să ne trimiți un plan cotat și o scurtă descriere a lucrărilor dorite.

Galerie Foto
Cere oferta