Turnam sapa mecanizata atat in ansambluri rezidentiale cat si industriale

   PROCESUL DE TURNARE :

Sapa turnata mecanizat este mult mai calitativa decat cea clasica datorita operatiunilor mecanice la care este supusa, datorita aditivilor pe care ii putem folosi, omogenizarii si elicopterizarii pentru un finisaj perfect. In plus, sapa mecanizata se toarna intr-un timp mult mai scurt, intr-o zi de lucru o singura echipa toarna o saprafata de peste 200 Mp.

Sapa mecanizata se toarna pentru egalizarea placii de beton, acoperirea instalatiilor electrice, de caldura,  suport de pardoseala sau beton, panta pentru terase.

Procesul de turnare sapa mecanizata, pe care noi il executam, include banda perimetrala, sapa se armeaza cu fibra polipropilena dispersa tridimensionala, iar la cerere se pot executa pante.

Pentru sezonul rece, sapa mecanizata se poate turna pana la temperaturi de -5° C.

TIPURI DE SAPA MECANIZATA

    • SAPA MECANIZATA CU ARMARE DISPERSA  – are rolul de a preveni fisurile din pardoseala, iar armarea dispersa este facuta din fibra de polipropilena.
      In momentul in care turnam acest tip de sapa mecanizata, avem nevoie de urmatoarele materiale: ciment, nisip, fibra de armare si apa.
    • SAPA PERLITICA USOARA 1100 (1100 kg/m3)  – este un material de doua ori mai usor decat o sapa densa, utilizat pentru imbunatatirea termoizolarii planseelor, ca suport de pardoseala sau beton usor de panta pentru terase. Sapa are o rezistenta suficienta pentru montarea pardoselilor de tip gresie, piatra naturala, parchet flotant sau pentru lipirea, cu flacara sau cu adeziv, a membranelor hidroizolante.
    • SAPA USOARA TERMOIZOLANTA PE BAZA DE PERLIT (600 kg/m3)   este un produs uscat, predozat, ambalat, utilizat pentru termoizolarea construcţiilor si ca suport usor pentru pardoseli si membrane hidroizolante. Nu necesita strat protector de sapa densa pentru aplicarea pardoselii sau membranei hidroizolante Permite lipirea membranei hidroizolante atat cu adeziv cat si cu flacara;